Muu toiminta

Tapahtumat

Ressun päivä

Ressun päivä on niin valmistuneille ja vielä koulussa opiskeleville ressuille tarkoitettu juhlatilaisuus, jota vietetään vuosittain, yleensä tammikuun puolivälissä. Päivä on osa juhlaviikkoa, jonka aikana opiskelijakunta ja opettajat järjestävät osallistujille kaikenlaista tapahtumaa, kuten Ressun historia –kierroksia, erilaisia kilpailuita sekä tanssiaiset. Viikko huipentuu entisille opiskelijoille tarkoitettuun pääjuhlaan, jonka aikana kuullaan opiskelijoiden esityksiä, juhlapuheita sekä tietenkin julkistetaan Vuoden Ressu. Juhlatilaisuuden jälkeen on vuorossa cocktail-tilaisuus koulun tiloissa.

Tapahtuma on ollut usein hyvin suosittu ressulaisten keskuudessa. Vuoden Ressun julkistustilaisuuteen osallistuu juhlasalillinen nykyisiä ja vanhoja ressuja.

Kamppailupäivä

Kamppailupäivä on kevätkauden perinteikäs tapahtuma, jossa Ressun ja Norssin opiskelijat kisailevat erilaisissa joukkuelajeissa toisiaan vastaan. Pääosa joukkueista koostuu nykyressuista, mutta myös vanhoilla ressuilla ja opettajilla voi olla omansa. Kamppailupäivän kohokohta on koulujen välinen soutumittelö, jota seurataan ja kannustetaan suurin joukoin Soutustadionilta.

Avoimet ovet

Syksyisin koulun työlauantaina Ressussa järjestetään Avointen ovien päivä, jolloin vanhemmilla ja vanhoilla Ressuilla on mahdollisuus vierailla oppitunneilla ja tutustua nyky-Ressuun ja sen opetukseen. Koti ja Koulu –yhdistys järjestää Avointen ovien päivään kahvion, arpajaiset sekä yhteistyössä koulun kanssa juhlan, jossa kuullaan esityksiä koulun kuoroilta ja muilta opiskelijoilta.