Studia Ressussa Tommi Korpela!

Ressut ry:n järjestämän Studia Ressu -luentosarjan uusin luento järjestettiin Ressun juhlasalissa tiistaina 29.10.2013. Luennoimassa oli yksi Suomen tunnetuimmista miesnäyttelijöistä, Ressun entinen opiskelija, Tommi Korpela.

Tommi Korpela on Teatterikorkeakoulusta vuonna -95 valmistunut näyttelijä. Hän on näytellyt muun muassa televisiosarjoissa Remontti, Firma sekä Klikkaa mua. Lisäksi hän on vieraillut Putouksessa ja ollut mukana Julmahuvi-ryhmän sketsisarjoissa Studio Julmahuvi sekä Ihmebantu. Hän on näytellyt myös useissa Q-teatterin produktioissa sekä dubannut animaatioelokuvia, esimerkiksi Autot ja Smurffit. Tunneituin hän kuitenkin lienee pääosasta miesprostituoidusta kertovassa elokuvassa ”Miehen työ” sekä elokuvista ”Tummien perhosten koti” ja ”Rare Exports”.

Tommi kertoi Studia Ressussa muun muassa näyttelijätyöstään, sen hyvistä ja huonoista puolista sekä näyttämö – ja elokuvaroolien eroista. Myös roolien rakentaminen sekä tarinan käsikirjoittaminen nousivat luennon keskiöön. Luento on katsottavissa kokonaisuudessaan Youtubesta, linkki alla.

Studia Ressu on Ressut ry:n järjestämä luentosarja, jonka aikana entiset, omalla alallaan menestyneet ressut tulevat kertomaan omasta urastaan ja työelämästään nykyressuille. Studia Ressu -puhujia ovat aikaisemmin olleet muun muassa; meteorologi Juhani Rinne, professori Pentti Arajärvi, neurologian erikoislääkäri Markku Sainio, yritysjohtaja Peter Fagernäs, YLEn julkaisujohtaja Ismo Silvo, Taideteollisen korkeakoulun (nyk. Aalto yliopiston) professori Yrjö Sotamaa sekä kommodori Dan Wilén.

Voit katsoa vierailusta tehdyn videon täältä.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.