Tervetuloa Ressu-sitseille 9.10.2015

Hyvät naiset ja herrat, opiskelijat ja entiset sellaiset,

KUTSU Ressu-sitseille 9.10.2015

Ressut ry:llä on ilo ja kunnia kutsua teidät Ressu-sitseille, joka järjestetään perjantaina 9.10.2015 Ressun juhlasalissa klo 18-23. Pöytäjuhla alkaa noin kello 19.

2014-04-11 20.41.51Järjestämme opiskelija-akateemis-perinteikkään riemukkaan illallisen, johon Sinä, Ressut ry:n tai ESLOKin jäsen, olet lämpimästi tervetullut. Opintojen vaiheella tai valmistumisvuodella ei ole väliä, sillä kuten tiedämme, ”kerran ressu, aina ressu”. Illallinen sisältää alku- ja pääruoan sekä siihen kuuluvat ruokajuomat sekä kahvin ja jälkiruoan. Tämä kustantaa Sinulle 25 euroa. Opiskelijoille myös Ressun haalarimerkki! Ruokien ja juomien lisäksi juhlasalissa nähdään ohjelmaa ja välissä raikuu pari perinteistä snapsilaulua. Ja ei, et saa alennusta, jos vierustoverillesi sattumoisin ei ole annettu kaunista lauluääntä.

Illallinen järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten kun ilmoittaudut, on se myös sitovaa. Ilmoittautumisen ohella kerro myös mahdollisista allergioistasi. Tapahtuma on tarkoitettu Ressut ry jäsenille. Jos tämän vuoden jäsenmaksusi on suorittamatta tai et ole vielä liittynyt jäseneksi, voit tehdä sen kätevästi alta.

Saavu paikalle hieman hienommissa vetimissä nauttimaan eri vuosikertojen ressujen viisaudesta, huumorista, seurasta sekä tarinoista siitä, miten päihitimme norssit kamppailupäivänä vuosi toisensa jälkeen. Paikkoja on rajoitetusti. Tapahtuma on K-18.

LYHYESTI

  • Mikä: Riemukas illallinen Ressut ry:n opiskelijoille ja entisille sellaisille
  • Missä: Ressun Lukion juhlasalissa
  • Milloin: Perjantaina 9.10.2015. Tervetuliaismalja klo 18 alkaen, illallinen klo 19-23 (jatkot Maxinessa)
  • Kustannus: 25e, sisältää ruoan ja juoman
  • Miksi: Etsiäksemme totuutta!
  • Dresscode: Smart Casual

Ilmoittautuminen sitseille klikkaamalla tästä. Ilmoittautuminen on auki 15.9. asti.
Muista, että sinun täytyy olla Ressut ry jäsen ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

– Sitsitoimikunta

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.