Ressut Ry Suomi 100v sitsit 6.10.2017

Hyvät naiset ja herrat, opiskelijat ja entiset sellaiset

Ressut Ry:llä on ilo ja kunnia kutsua teidät tapahtumaan, joka on saavuttanut viime vuosien aikana huikean suosion. Tämä akateeminen pöytäjuhla, Ressut Ry:n 100v Suomi sitsit, järjestetään tänä vuonna perjantaina 06.10.2017 Ressun juhlasalissa klo 19-22, tervetuliaismaljat klo 18.

Mietitte varmaan tässä vaiheessa mitä juhlasalissa silloin tapahtuu. Sinne ei tulla aamun avaukseen tai todistusten jakoon, jolloin voisi lukea tekstin: ”Mik’ on totta sekä pyhää, aina puolla” … Mitä siellä sitten tapahtuu tuona syksyisenä iltana?

Järjestämme opiskelija-akateemis-perinteikkään riemukkaan illallisen, johon Sinä, Ressut ry:n tai ESLOKin jäsen, olet lämpimästi tervetullut. Opintojen vaiheella tai valmistumis-vuodella ei ole väliä, sillä kuten tiedämme, ”kerran ressu, aina ressu”. Illallinen sisältää alku- ja pääruoan sekä siihen kuuluvat ruokajuomat sekä kahvin ja jälkiruoan ja tämä kustantaa Sinulle 25€. Ruokien ja juomien lisäksi tulee juhlasalissa raikua pari perinteistä snapsilaulua –  ja ei, et saa alennusta, jos vierustoverillesi sattumoisin ei ole annettu kaunista lauluääntä.

Mitä tarvitsemme Sinulta? Illallinen järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten ilmoittautuminen on sitovaa. Ilmoittautumisen ohella tulee Sinun myös kertoa mahdollisista allergioistasi. Lasku tulee sähköpostitse heti ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuma on K-18. Jos tämän vuoden jäsenmaksusi on suorittamatta tai haluat liittyä jäseneksi, voit tehdä sen www.ressut.net sivuillamme.

Saavu paikalle hieman hienommissa vetimissä nauttimaan eri vuosikertojen ressujen viisaudesta, huumorista, seurasta sekä tarinoista siitä, miten päihitimme norssit kamppailupäivänä vuosi toisensa jälkeen. Tilaisuus on avoin nyky-, opiskelija- ja varttuneemmille ressuille. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen sitseille klikkaamalla tästä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin paikkoja riittää. Aikaisemmat sitsit ovat tulleet täyteen. 

Muista, että sinun täytyy olla Ressut ry jäsen ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

– Sitsitoimikunta

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.