Ehdotuksia Vuoden Ressuksi 2021 4.10.2020 mennessä

Vuoden Ressun 2021 valinta on tulossa ajankohtaiseksi. Lähettäkää mielellään ehdotuksianne ml. lyhyt perustelu puheenjohtajalla sunnuntaihin 4 lokakuuta 2020 mennessä. Vuoden Ressua valitessa hallitus ottaa myös huomioon aikaisempina vuosina tehdyt esitykset. Hallitus kuulisi erityisen mielellään ressuista, jotka ovat tehneet jotain erityisen hyvää pandemian keskellä

Ressun päivä on alustavasti suunniteltu vietettävän 27 tammikuuta 2021 – merkatkaa päivä kalentereihinne jo nyt! Tapahtuman toteutustapa varmistuu myöhemmässä vaiheessa ja voi olla, että se on täysin virtuaalinen pandemian vuoksi.

Parhain terveisin,

Kristian Vainio
Ressut ry hallituksen puheenjohtaja
pj@ressut.net

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.