Ilmoittaudu mukaan Studia Ressu -puhujapankkiin!

Haluaisitko esitelmöidä ammatistasi nykyressuille ja jakaa tietotaitoasi työelämästä tulevaisuuden osaajille?

Ressut ry etsii yhteistyössä Ressun lukion ja opiskelijakunnan kanssa puhujia Studia Ressu -luentosarjaan!

Studia Ressussa eri aloilla ansioituneet entiset ressut tulevat Ressun lukioon kertomaan urapolustaan ja työelämästä omien alojensa näkökulmasta. Esitelmä on vapaamuotoinen, ja puhuja voi pitää sen haluamastaan aiheesta tai näkökulmasta. Aiempia Studia Ressun puhujia ovat olleet muun muassa Helsingin yliopiston oikeustieteen professori Pentti Arajärvi, Taideteollisen korkeakoulun rehtori Yrjö Sotamaa, näyttelijä Tommi Korpela, yritysjohtaja Peter Fagernäs ja Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen.

Luentoja pidetään yksi jokaisen opintojakson yhteydessä, ja luentosarjaan etsitään jatkuvasti uusia, mielenkiintoisia luennoitsijoita. Tavoitteena on mahdollisimman monipuolinen ja monimuotoinen puhujapankki! Mitään muodollisia vaatimuksia puhujille ei ole.

Studia Ressu -puhujapankkiin ilmoittautuminen ei vielä sido mihinkään, vaan mahdollisiin puhujiin ollaan yhteydessä myöhemmin. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella!

Terveisin,

Ressut ry:n hallitus

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.