Ehdota Vuoden Ressua 20.2. mennessä!

Vuoden Ressun 2022 valinta lähestyy! Ressut ry:n hallitus pyytää nyt ehdotuksia henkilöstä, joka täyttää valintaperusteet ja ansaitsisi juuri sinun mielestäsi kunniakkaan tittelin. 

Ehdotuksen lyhyine perusteluineen voi lähettää sunnuntaihin 20. helmikuuta 2022 mennessä yhdistyksen puheenjohtajalle Stella Qinille osoitteeseen pj(ät)ressut.net. Hallitus ottaa valintaa tehdessään huomioon myös aikaisempina vuosina tehdyt esitykset.

Mikäli tilanne sen sallii, Ressun päivää on alustavasti suunniteltu vietettävän tiistaina 26. huhtikuuta 2022. Merkkaathan päivän kalenteriisi jo nyt! Samassa yhteydessä on määrä järjestää myös Ressut ry:n vuosikokous.

Vuoden Ressuksi 2021 valittiin poikkeuksellisesti vasta lokakuussa Seppo Lindblom.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.