Ehdota Vuoden Ressua 31.1. mennessä!

Vuoden Ressun 2023 valinta lähestyy! Ressut ry:n hallitus pyytää nyt ehdotuksia henkilöstä, joka täyttää valintaperusteet ja ansaitsisi juuri sinun mielestäsi kunniakkaan tittelin. 

Ressun IB-lukio viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. Toivommekin siis erityisesti ehdotuksia IB-linjan käyneistä ressuista. Kaikki ehdotukset käsitellään kuitenkin tasa-arvoisesti aiempien vuosien tapaan.

Ehdotuksen lyhyine perusteluineen voi lähettää tiistaihin 31. tammikuuta 2023 mennessä yhdistyksen puheenjohtajalle Stella Qin-Steckerille osoitteeseen pj(ät)ressut.net. Hallitus ottaa valintaa tehdessään huomioon myös aikaisempina vuosina tehdyt ehdotukset.

Vuoden Ressu 2023 julkistetaan Ressun päivässä, jota vietetään seuraavan kerran tiistaina 25. huhtikuuta 2023. Merkitsethän päivän kalenteriisi jo nyt! Samassa yhteydessä on määrä järjestää myös Ressut ry:n vuosikokous.

Vuoden Ressuksi 2022 valittiin aivotutkija Katri Saarikivi.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.